Hei luomuyritys, tule kanssamme Gastroon!

Yhä useampi ruokapalvelu haluaisi lisätä luomuraaka-aineiden käyttöä, mutta saatavuus koetaan yhdeksi isoimmaksi haasteeksi. Tule mukaan ruoka- ja ravintola-alan ammattilaistapahtumaan Gastroon esittelemään luomutuotteiden valikoimaa ammattikeittiöille!

Vuoden 2024 Gastrossa 13.-15.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa on mukana Luomutetaan ruokapalvelut -hankkeen iso luomun info-osasto. Osastoa vastapäätä sijaitsee ns. pientuottaja-alue. 

Pientuottaja-alueelta

on mahdollista ostaa 5 m2 ständipaikka edulliseen hintaan 1250 € (alv 0%). Tyylikäs ständipaikka sisältää puurakenteisen seinän ja tiskin sekä maton, spottivalot, sähkön ja tiskin nimiteippauksen. Pientuottaja-alue sijaitsee hallissa 6, lähellä pohjoista sisäänkäyntiä sekä hallien välissä sijaitsevaa ns. Ala-Galleriaa, jonka varrella sijaitsevat Messukeskuksen ravintolat. 

Havainnekuva pientuottaja-alueen ständien visuaalisesta ilmeestä:

Luomuosastolla

on ohjelmaa koko messujen ajan ja pientuottaja-alueelle tulevat luomuyritykset pääsevät halutessaan ääneen myös luomuosaston ohjelmassa. Toivottavasti nähdään messuilla!

.

Lue lisää Gastrosta: gastrohelsinki.fi  |  Osallistumisratkaisut 2024

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Messukeskuksen myyntipäällikköön:

Anna Jansson / p. 0405563399, anna.jansson(at)messukeskus.com

  • 11.12.2023