Luomuhyvästä kannattaa kertoa asiakkaille

Kuluttajat, eli teidän asiakkaat haluavat tietää, minkälaisista raaka-aineista ruoka on valmistettu. Ruokailupaikan valinnalle on suuri positiivinen merkitys sillä, jos ravintolassa tarjotaan luomusta valmistettua ruokaa. Luomun käytöstä kannattaa siis kertoa ja viestiä eteenpäin. (Lähde Kysely kuluttajille 04/2016 vastuullisista hankkinnoista, Sales Questor)

Löytääkö teidät jo luomuhakupalvelusta?

Liittymällä mukaan ammattikeittiöille suunnattuun luomun käytön lisäämiseen tarkoitettuun Portaat luomuun -ohjelmaan, saatte lisänäkyvyyttä luomutuotteiden luotettavalle käytölle.

Lue lisää ohjelmaan liittymisestä täältä ja tee rekisteröityminen täällä

Lue, miksi Michelin tähtiravintoloitsija  Sasu Laukkonen käyttää luomua? Sasun Chef&Sommelier ravintola on Portaat luomuun -ohjelman ylimmällä tasolla.

Luomukoulutusta?

Kaipaatteko lisätietoa luomusta ja luomun käytöstä ammattikeittiöissä? EkoCentria järjestää juuri teille räätälöidyn koulutuspaketin. Ota yhteyttä ekocentria(at)sakky.fi tai Anu Arolaakso

Seuraa Portaat luomuun -sivuston viestintää sekä some kanavia (FB ja Twitter). Järjestämme useita tilaisuuksia, jossa on mahdollisuus tavata tavarantoimittajia sekä kerrata luomun käyttöön liittyviä asioita.